onsdag 16 oktober 2013

Rödbetsjuice och kålchips

Testade att juica första gången igår, det smakade - intressant:).

Rödbetsjuice

2 rödbetor
6 selleristjälkar
1 lime

Skalade rödbetor och drog av blasten på selleri, skar av yttersta skalet på limen och sen juica jag allt, det var en vitaminboost som hette duga! Receptet från Reneé Voltaires bok http://shop.reneevoltaire.se/vrigt-books-inspiration-juice-power-detox-p-244.

 
Fick använda mor och fars gamla juicepress/centrifug för första gången.

 
Resultatet, plus resultatet av min kålchips, som görs på så sätt att du lägger kålen på en plåt har över olivolja och lite salt och sen in på 150 grader tills krispiga, smakade helt ok, men kål såklart:).
 

 
Rödbetan är kalorisnål, fiberrik och innehåller massor av antocyaniner som stärker ditt immunförsvar. Läs mer här sund.nu
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar